• Program: Luni - Vineri 08:00 - 18:00

Unghi de fugă

UNGHI DE FUGĂ BRAȘOV

Unghi de fugă Brașov

Reglarea corectă a unghiului de fugă oferă un condus sigur și comod. Dacă geometria roților este realizată conform indicațiilor producătorului, stabilitatea mașinii nu va fi afectată în niciun fel, anvelopele nu se vor uza și consumul de combustibil nu va crește. Asta înseamnă că pe termen lung, vei salva sume considerabile de bani. Cu alte cuvinte, AutoChelu te ajută să economisești bani și să conduci în siguranță!

Când ai nevoie de servicii de ajustare unghi de fugă?

Dacă obișnuiești să conduci pe un carosabil cu multe gropi, ar fi bine să ne faci o vizită, mai ales dacă observi brusc că a început să îți crească consumul de combustibil (deși nu ai schimbat ruta și nici stilul de condus) sau că anvelopele încep să se uzeze neuniform. Acestea sunt primele semne pe care le vei observa în momentul în care încep să apară problemele cu direcția și implicit cu cele trei unghiuri (unghi de fugă, unghi de cădere și unghi de convergență) care asigură stabilitatea mașinii pe carosabil. Dacă ai fost implicat într-un incident rutier, dacă schimbi anvelopele sau vreun element al sistemului de direcție sau suspensie, procesul de reglare unghi de fugă este obligatoriu. Nu în ultimul rând, unghiul de fugă ar trebui ajustat odată la un anumit număr de km, în funcție de recomandările producătorului (de obicei, vorbim de o verificare o dată la 10.000 km).

Te așteptăm la AutoChelu în momentul în care suspectezi că există vreo problemă cu mașina ta. E mai bine să fii prevăzător și să identifici din timp orice mică defecțiune decât să continui să conduci și să apară peste puțin timp probleme și mai grave.

Unghi de fugă Brașov

Beneficiile serviciilor de geometrie roți

Indiferent de sezon sau de starea drumului, o mașină trebuie să ofere manevrabilitate, stabilitate și siguranță la volan. Toate acestea pot fi bifate cu succes dacă mașina beneficiază de o geometrie corectă a roților. Reglarea incorectă a unghiului de fugă poate aduce multe probleme: anvelope uzate, consum mare de combustibil, defecțiuni la nivelul sistemului de suspensie sau direcție etc., toate acestea crescând riscul de accidente. Așadar, o geometrie corectă a roților te ajută să eviți astfel de probleme, să scapi de anumite cheltuieli neprevăzute și să te bucuri în continuare de un șofat în condiții de confort.

Cel mai mare beneficiu rămâne însă siguranța ta. Echipa AutoChelu este aici pentru a se asigura că geometria roților tale este realizată corect, iar tu nu vei avea parte de incidente rutiere pe drumul spre casă. Ne vine în ajutor și tehnologia R.E.M.O care ne asigură:

Rapiditate și eficiență

Timpul de execuție este redus semnificativ cu ajutorul tehnologiei de geometrie roți robotizată – în maxim o oră mașina ta va fi gata.

Automatizare completă

Tot procesul este realizat de roboți – ei scanează fiecare roată, transmit datele în timp real și reglează unghiurile. Nimeni nu se atinge de mașină.

Unghi de fugă Brașov - ce presupune acest proces?

Unghiul de fugă este cel mai important, se formează între axa pivotului și axa perpendiculară pe rol și asigură stabilitatea vehiculului. Celelalte două unghiuri, cel de cădere și cel de convergență, sunt responsabile cu uzura anvelopelor și de stabilitatea în viraje. Ajustarea unghiurilor se face rapid și precis cu tehnologia pe care o folosim. Cei doi roboți scanează roțile, colectează datele, iar tehnicianul nostru realizează reglajul optim în funcție de recomandările fabricantului. Atât de simplu, rapid și accesibil ca preț (raportul de ajustare unghi de fugă preț – calitate este extrem de apreciat de clienții noștri).

Te așteptăm la AutoChelu să verifici geometria roților și să te asiguri că nu vei avea parte de incidente neplăcute în trafic, dar nici de cheltuieli neprevăzute cu problemele cauzate de o reglare incorectă a unghiului de fugă!

Unghi de fugă Brașov
Unghi de fugă Brașov

Te interesează acest serviciu?
Completează formularul de mai jos!


    Trimite mesaj
    Bună ziua! Cu ce informații te putem ajuta?
    Call Now Button